Skip to content
Pablo presenteert je de Burddy photobooth
Burddy, de photobooth voor al je evenementen!
(echt allemaal)
vanaf
128€ !

Ontdek onze verhuurdiensten, beschikbaar vanaf 128€!

Bij Burddy huur je een photobooth vanaf 128€! Deze zeer eenvoudig te gebruiken animatie maakt het mogelijk om selfies te maken, frames toe te voegen voor gepersonaliseerde foto’s, deze te delen op het internet en onmiddellijk af te drukken. Het zal je gasten zeker bevallen tijdens je bruiloft, verjaardagsfeest of ander themafeestje. Ontdek onze verschillende pakketten en geniet van het onmiddellijk afdrukken van je foto’s, en dit helemaal live in slechts 10 seconden. Een leuke en vernieuwende animatie voor onvergetelijke herinneringen met je familie en vrienden!

Professionele kwaliteit, intuïtief gebruik en ultracompetitieve prijzen: onze photobooth maakt van je feest een succes! Geniet van een uitzonderlijke beeldkwaliteit dankzij de reflexcamera met 18 miljoen pixels en vereeuwig je mooiste momenten. Het aluminium potenstel biedt een grote stabiliteit en is tegelijkertijd licht van gewicht en gemakkelijk te hanteren. Onze compacte photobooth ziet er geweldig uit voor een bruiloftsfeest, een vrijgezellenfeest, een verjaardagsfeestje of een gekke verkleedpartij met vrienden!

Groot, eenvoudig te bedienen aanraakscherm

Dankzij het grote touch screen en het intuïtieve menu navigeer je tussen de verschillende frames die je hebt gecreëerd. Met de optie van de virtuele props kan je leuke elementen toevoegen aan de finale foto: snorren, hoeden, brillen, rode lippen, een tekstje en zelf tekeningen met de vrije hand... lachen gegarandeerd!

Uw fotoafdrukken in 10 seconden

Dankzij de professionele fotoprinter geniet je van onmiddellijke afdrukken, rechtstreeks uit je photobooth! Wij laden het fotopapier voor jouw evenement volgens het gekozen pakket zodat je niets meer hoeft te doen, behalve plezier maken.

Kwalitatieve foto’s in alle omstandigheden

Met onze fotobox maak je geen foto’s meer die te donker zijn want alles wordt automatisch aangepast! Dankzij de flitser kan je een uitzonderlijke beeldkwaliteit verwachten, of je nu overdag foto’s maakt of tijdens het avondfeest in een donkere ruimte.

Zeer eenvoudig opgebouwd in 5 stappen

Onze photobooth is gemakkelijk te vervoeren met elke wagen en is speciaal ontworpen om op te bouwen in slechts 5 stappen: Glijd de poten in de sokkel, plaats de photobooth op het voetstuk, verbind de flitser met de photobooth en steek de voedingskabel in het stopcontact.

Een glimp van de Burddy fotokiosk
De Burddy photobooth in het Franse tijdschrift GALA
Burddy in Gala magazine
Hebben ze je verteld dat Burddy een plekje heeft gekregen in Gala magazine? Ja, we maken geen grapje! Trouwens, als je een goede bron hebt voor een fotoshoot met William en Kate, zijn we in trek!

Voorbeelden

400 
prints

(standaardformaat 10x15 en 15x10)
329
 • Huur photobooth
 • 400 onmiddellijke prints
 • Onbeperkt digitale foto’s
 • Zonder tijdslimiet
 • Personalisering van de fotokader
 • Onbeperkt foto's versturen per mail
 • Privé fotogalerij
 • En tot 800 afdrukken in strookjesformaat van 5x15 cm en 15x5 cm. Mogelijkheid om meerdere formaten te combineren via de personaliseringtool op je online profiel. Gratis levering mogelijk, naargelang je stad.
Best-seller

200 
prints

(standaardformaat 10x15 en 15x10)
279
 • Huur photobooth
 • 200 onmiddellijke prints
 • Onbeperkt digitale foto’s
 • Zonder tijdslimiet
 • Personalisering van de fotokader
 • Onbeperkt foto's versturen per mail
 • Privé fotogalerij
 • En tot 400 afdrukken in strookjesformaat van 5x15 cm en 15x5 cm. Mogelijkheid om meerdere formaten te combineren via de personaliseringtool op je online profiel. Gratis levering mogelijk, naargelang je stad.

100%
digitaal pakket

Onbeperkt aantal digitale foto's zonder
direct te printen
128
 • Huur photobooth
 • Onbeperkt digitale foto’s
 • Zonder tijdslimiet
 • Personalisering van de fotokader
 • Onbeperkt foto's versturen per mail
 • Privé fotogalerij
 • Dit pakket bevat geen onmiddellijke prints. Gratis levering mogelijk, naargelang je stad.
Ongelimiteerd
digitale foto’s

Er zijn verschillende paketten beschikbaar. Hiermee kan je de gepersonaliseerde foto’s in één of meerdere exemplaren printen via de printer in de photo booth op tien seconden tijd. Uw gasten kunnen vertrekken met een leuk aandenken, net zoals bij een polaroid camera. De photobooth kan vanaf de levering tot de ophaal gebruikt worden (of uw evenement nu 1 dag of een heel weekend duurt), dus je kan er zoveel gebruik van maken als je wilt.

Wil je geen gebruik maken van de onmiddellijke prints tijdens je evenement? Geen probleem! Het 100% digitale pakket is voor jou op het lijf geschreven. Je geniet van dezelfde voordelen als de andere pakketten: vrije gebruikstijd, personaliseerbare frames, live e-mailen van foto’s wanneer de fotobox is aangesloten op wifi (ze worden offline opgeslagen als dat niet het geval is), beveiligde online galerij. Een kant-en-klaar pakket voor minder dan 128€ gedurende de hele avond (of weekend)! We houden ervan om onze klanten gelukkig te maken bij Burddy 🙂
Mike en zijn vrienden beleefden een gek feestje met de fotopaal...
Ik wilde de Burddy fotokiosk voor onze kerstdagen testen met vrienden en het was geweldig! De box is eenvoudig in te stellen en de interface is echt eenvoudig te gebruiken. Ik was in staat om een aangepast frame te maken door het downloaden van het sjabloon. De animatie was een succes en mijn vrienden hadden het naar hun zin!
Mike

Waar ligt ons levergebied?

Met Burddy hoef je nergens heen te gaan om je fotokiosk op te halen of terug te brengen. Onze chauffeur levert hem op donderdag of vrijdag en haalt hem de daaropvolgende maandag of dinsdag (afhankelijk van de meest efficiënte leverrondes) af op het adres van jouw keuze. Alleen de supergemakkelijke opbouw en afbouw zijn niet inbegrepen in de aanbiedingen.

We bieden momenteel de verhuur van fotobooths aan in heel België. Geniet van gratis levering en ophaal in vele steden!

Aan het begin van de week van je evenement ontvang je een e-mail waarin je bevestiging krijgt betreffende de dag en het tijdstip van levering en ophaal op het adres dat je bij de boeking hebt opgegeven. Op de dag zelf krijg je een sms met een precies tijdstip. Alle leveringsroutes worden geoptimaliseerd op basis van alle adressen om de ecologische impact tot een minimum te beperken. Het is daarom helaas niet mogelijk om de datum of uur te wijzigen.

Meerdere fotoformaten beschikbaar

Binnen al onze prijspaketten kan je fotokaders personaliseren voor je evenement. Met onze online tool kan je tot 24 verschillende frames selecteren en aanpassen voor je feest. Je gasten kunnen kiezen uit jouw selectie via het aanraakscherm. Wij bieden verschillende formaten aan voor de afdrukken waarvoor je de lay-out met de personaliseringstool kan opmaken.

Let op: instant printpakketten geven het maximum aantal foto’s weer dat je kan afdrukken in het standaardformaat van 15×10cm of 10×15cm. Bij het afdrukken van strookjes in 15×5cm of 5×15cm, verdubbel je het aantal afdrukken omdat de printer dit formaat per 2 uitwerpt. Je kan daarbovenop verschillende formaten combineren voor je evenement.

Bvb: Met een pakket van 200 afdrukken kan ik 200 foto’s afdrukken in het klassieke formaat van 10×15cm en 15×10cm (staand en liggend), en/of tot 400 foto’s afdrukken in het strookjesformaat van 5×15cm en 15×5cm (verticale en horizontale stroken).

Voorbeelden van gepersonaliseerde frames

Leslie maakte optimaal gebruik van de photobooth en de onmiddellijke prints.
Ik heb een photobooth gehuurd voor mijn verjaardag en de animatie was geweldig! Dank aan uw team voor alle informatie (ik ben geen gemakkelijke klant :p) Mijn vrienden vonden het geweldig en iedereen vertrok met mooie herinneringen!
Leslie

Veel ideeën met de nieuwste artikelen

Contact

Heb je vragen over een van onze aanbiedingen of een andere vraag?
We beantwoorden ze graag!

Je kan meteen via onderstaande link een offerte aanvragen. Om snel een antwoord op je vragen te krijgen, vind je in onze faq’s de meestgestelde vragen.

Als je geen antwoord vindt op je vraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de telefoon of via onze online chat.