Skip to content
Meestal is de fotopaal gereserveerd voor grote evenementen zoals een bruiloft of een verjaardag. Bij Burddy vinden we dat elke belangrijke gebeurtenis in het leven onvergetelijke herinneringen verdient. Of het nu gaat om een doop, een housewarming of een themafeestje met je vrienden, onze photobooth zal al je gasten vermaken en zorgen voor een originele animatie!

Een fotopaal voor unieke herinneringen

Wie houdt er van selfies? Misschien heb je al eens de gelegenheid gehad om een photobooth op een bruiloft of een verjaardagsfeestje te testen, en de kans is groot dat je een geweldige tijd hebt beleefd! De fotobox is namelijk de perfecte animatie voor dit soort evenementen en is te vinden in verschillende vormen, en aan alle prijzen. Het is echter veel minder gebruikelijk om te denken aan een photobooth-animatie voor kleinere feesten zoals een halloweenfeest, een huwelijksverjaardag of een babyborrel. Burddy maakt de photobooth toegankelijk voor alle evenementen dankzij de verhuurpakketten aan een betaalbare prijs vanaf 128€ ! Je vrienden zullen het geweldig vinden!

Foto’s meteen printen in slechts 10 seconden

Dankzij de geïntegreerde fotoprinter kan je de foto’s live afdrukken in slechts 10 seconden, en dit met de kwaliteit die een professionele fotostudio waardig is. Van zodra je foto is genomen kan je één of meerdere exemplaren afdrukken (te bepalen via de personaliseringstool). Dit is ideaal om je gasten te laten vertrekken met een origineel aandenken terwijl ze een exemplaar achterlaten in je gastenboek. De printer wordt geladen met de gevraagde hoeveelheid papier zodat je de printer ‘s avonds niet opnieuw moet laden. Mocht je gekozen hebben voor een beperkt aantal prints kan je de fotopaal na de prints blijven gebruiken voor digitale foto’s.

Ultrasnelle opbouw van de photobooth in 5 stappen

Onze Burddy fotopaal is ontworpen voor een snelle en eenvoudige opbouw in slechts 5 stappen. De doos wordt geleverd in een hoes die gemakkelijk kan worden vervoerd met elke auto. Je zal dus geen moeite hebben om het te verplaatsen naar je evenementlocatie. Eenmaal ter plaatse, start je de stopwatch en ga je ervoor:

1) Glijd de 4 poten in de sokkel
2) Til de photobooth op het voetstuk (geen noodzaak om de twee delen aan elkaar te schroeven)
3) Plaats de flitser op de photobooth
4) Verbind de flitser met de photobooth (1 kleine auxkabel en 1 grotere stroomkabel)
5) Verbind de stroomkabel vanaf je photobooth met een stopcontact en schakel het apparaat aan

Dat is het! Je bent nu klaar om gekke foto’s te maken.

Een intuitieve interface

Met Burddy geniet je van een leuke en gebruiksvriendelijke interface die gemakkelijk te gebruiken is. Op het grote aanraakscherm kan je je fotokader selecteren uit alle gepersonaliseerde frames die je hebt gecreëerd (tot 24). Na het maken van de foto kan je deze printen (als je gekozen hebt om meteen te kunnen printen) en per e-mail versturen. De verzending gebeurt onmiddellijk als de photobooth is aangesloten met het internet via de wifi. Zoniet worden deze opdrachten opgeslagen in een wachtlijst die wordt afgeladen wanneer de fotobox terugkeert bij ons. Je gasten kunnen van het ene naar het andere fotokader scrollen en de verschillende formaten uitproberen: portret, landschap, strookje… er is voor elk wat wils!

Contact

Heb je vragen over een van onze aanbiedingen of een andere vraag?
We beantwoorden ze graag!

Je kan meteen via onderstaande link een offerte aanvragen. Om snel een antwoord op je vragen te krijgen, vind je in onze faq’s de meestgestelde vragen.

Als je geen antwoord vindt op je vraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen via de telefoon of via onze online chat.