The Burddy photobooth in het Franse tijdschrift GALA

Onze mascotte Pablo en de Burddy photobooth bieden zich een passage in het tijdschrift GALA. Een manier om meer te weten te komen over DE photobooth, die nu al enkele maanden populair is voor al je evenementen.

Een photobooth van professionele kwaliteit voor een miniprijs

Als je ons een paar maanden geleden had gezegd dat we bij Kate Middleton en Prins William, Charlotte Gainsbourg of de jury van The Voice Kids zouden zijn, zouden we gevraagd hebben wat voor hallucinererde stoffen je nam. En toch, hier zijn wij! De Burddy photobooth, tenmidden van de people van de hele wereld, en in het nummer van de 29ste augustus 2019 van het Franse tijdschrift GALA. Dit is de onze kans om het meest betaalbare photoBooth-aanbod van de markt te presenteren, met pakketten vanaf 99 €, en gratis levering en retour.

Een duidelijk en compleet aanbod

Burddy onderscheidt zich van zijn concurrenten door een duidelijk, eenvoudig en niet verrassend aanbod te bieden, tegen een ultraconcurrerende prijs. Huur je photobooth voor 99 € en geniet van onbeperkte digitale foto’s, personaliseer je frames in de kleuren van je evenement met onze online tool, stuur je foto’s per e-mail en download alle foto’s zodra het evenement is afgelopen, via je beveiligde webgalerij. Levering en retour inbegrepen.

Er zijn verschillende instant print-pakketten beschikbaar om foto’s live vanuit de photobooth af te drukken. Tel dus € 239 voor een volledig huurpakket en 400 trekkingen. Alles voor een professionele kwaliteitsservice, en dit volledig gepersonaliseerd.

Een toegankelijke photobooth, voor al je evenementen

Er wordt vaak gedacht dat photobooths gereserveerd zijn voor grote evenementen, vooral bruiloften, vanwege de soms hoge prijs van de aangeboden diensten. Geniet met Burddy van een toegankelijke photobooth voor al je evenementen! Bruiloften, verjaardagen, communie, doop, familiefeest of verkleedpartijtje met vrienden, onze fotocabine zal jong en oud verrukken en biedt hen vele herinneringen! Geen fotografische vaardigheden nodig, de machine is makkelijk te gebruiken dankzij het touchscreen en ingebouwde flitser. Je hoeft alleen maar een kader op het scherm te selecteren en je beste glimlach te tonen.

Wil je meer weten over de aanbiedingen?