Met Burddy photobooth ben jij de ster!

Of we het nu photobooth of photobox noemen, we hebben er allemaal over gehoord. Sommigen genoten er zelfs van tijdens een feest of een speciale gebeurtenis, een bedrijfsfeest of een bruiloft. En het heeft zelfs de meest verlegen, die geen fans van selfies en klassieke foto’s zijn, weten te verleiden. Lang gereserveerd voor belangrijke evenementen met een groot budget, is de photobooth vandaag veel toegankelijker, met starttarieven onder de 100 €. Het zou een zonde zijn om jezelf hiervan te beroven!

Gewoonlijk hoge tarieven

Als we aan een photobooth denken, denken we aan een hjeelijk. Net als de cateraar, de bloemist of de DJ, is de fotocabine de laatste jaren snel een nietje van dit soort evenementen geworden. Speelse animatie, hiermee kun je de gekke verbeelding van je gasten de vrije loop laten dankzij de beschikbare accessoires: XXL-bril, Afro-pruiken, sexy mond bedekt met glans: zo kan iedereen vertrekken met een souvenirtje van de avond. En een foto met tante Chantale en een paar snorharen is absoluut een collectorsitem om aan je koelkast te hangen!

Na een snelle blik op de beschikbare aanbiedingen, realiseren we ons dat de huur van photobooth meestal een aanzienlijke uitgave van enkele honderden euro’s vertegenwoordigt. Het is onmogelijk om dit soort animatie voor te stellen voor kleinere evenementen, een jubileum of een feest met vrienden!

Burddy, de gemakkelijke en betaalbare photobooth verhuur

Nu met Burddy, geniet van huur van een fotohokje vanaf 99 €! We wilden de fotocabine veel toegankelijker maken om een herinnering aan al je evenementen te houden, groot of klein. Op zoek naar entertainment voor je verjaardag, een babyshower, een doop, een communie, een housewarmingfeest of een verkleedpartij met je vrienden? Met Burddy is de goede sfeer verzekerd! Neem selfies, deel ze op internet en print je foto’s direct in geen tijd!

En zodat je foto’s dichter bij je thema blijven, stellen we voor om je fotolijsten aan te passen via onze online tool: maak tot 16 verschillende frames en laat vervolgens je gasten vrij kiezen. Verschillende formaten zijn beschikbaar: portret, landschap, vignetten… breng de kunstenaar in je naar voren, verander de kleuren, voeg tekst en visuals toe… alles is mogelijk!

Een reeks duidelijke tarieven

Bij Burddy vereenvoudigen we graag je leven. Zeker, we zijn geen goede banketbakkers, en reken niet op ons voor je verjaardagstaart of om iedereen op de dancefloor te zetten. Maar de foto-animatie? Dat doen wij perfect! Wij bieden verhuur van je photobooth vanaf 99 €, evenals instant printpakketten om je creaties direct te printen. Al onze aanbiedingen omvatten de levering van de fotocabine bij jouw thuis, op je werkplek of evenement (dorpshuis, restaurant…) en de terugkeer van de terminal. Geen levering of retour door een koerier, onze Burddy-bezorgers zorgen voor alles!

Je hebt gratis toegang tot de terminal voor de duur van je huurperiode en je kunt deze zo lang gebruiken als je wilt (een avond, een weekend, geen tijdslimiet!) Je krijgt ook onbeperkte digitale foto’s, die je kunt bekijken na je evenement, in je privé online galerij. Zeer eenvoudig te delen dankzij een link, hebben je vrienden en gasten meer dan voldoende tijd om ze te downloaden. Geniet ook van de aanpassing van je fotolijsten, en stuur je foto’s per e-mail!

Een fotohokje voor deze prijs, verbergt het iets niet?

Nou… Helemaal niet! Bij Burddy wilden we kwaliteit, eenvoud en concurrerende prijzen combineren. Al onze fotokiosken zijn uitgerust met een 18 megapixelcamera, een compacte, snelle printer en fotopapier van hoge kwaliteit. De aluminium paal is ontworpen voor eenvoudig gebruik, zowel binnen als buiten: een eenvoudige 5-staps bevestiging, een voedingskabel, en je terminal is klaar voor het evenement!

Alles wordt stroomopwaarts geconfigureerd en de aangepaste frames die je hebt gemaakt, worden automatisch geladen. Je hoeft alleen maar te fotograferen! Met de meegeleverde flitser kun je ook je foto’s sublimeren en de omgevingshelderheid verbeteren. Vanavond, ben jij de ster! En in geval van technische problemen tijdens je evenement, is onze ondersteuning 7 dagen per week beschikbaar! Glimlach… wij zorgen voor alles 😊

Houd een souvenir van al je evenementen!

Wacht niet langer op je bruiloft om van onze photobooths te genieten! Met ons eenvoudige en toegankelijke aanbod en een zorgzame klantenservice worden je evenementen onvergetelijk en fun. Vraag gerust een offerte aan op onze website, het is uiteraard gratis en vrijblijvend!